Una nova pana informàtica impedeix fer operacions bancàries a la Poste

Es preveu que dilluns el sistema torni a estar en funcionament després d'uns dies de problemes

Oficines de la Poste a Andorra la Vella.
Oficines de la Poste a Andorra la Vella. ARXIU

L'enèsima pana informatica a la Poste impedeix fer operacions bancàries. Des de fa alguns dies que es registren problemes i s'espera que el dilluns es pugui tornar a operar amb normalitat. No es poden efectuar ingressos ni treure diners, cosa que suposa un trasbals especialment per als residents francesos.

Tot i el recent canvi de sistema informàtic que havia de fer més ràpides les transaccions, el resultat, pel moment, està sent tot el contrari. Panes repetides i queixes dels clients que veuen com no poden fer operacions com enviar diners als fills que estudien a França o a familiars. També es donen casos de pagaments de lloguers. 

La Poste recomana que es truqui cada dia entre les vuit i les nou del matí per saber si l'avaria està arreglada i que, en cas contrari, no facin el desplaçament tenint en compte, a més, les dificultats que hi ha per aparcar a la zona pel tancament del Parc Central amb motiu de la celebració de la Fira d'Andorra la Vella que té lloc a partir d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana.

Etiquetes

Comentaris

Trending