Nova onada de missatges falsos per ‘robar’ comptes de WhatsApp

Alguns usuaris al Principat haurien caigut en la trampa i en diversos grups sobretot d’escolars i de pares i mares d’alumnes s’alerta de la situació

Els ciberdelinqüents miren de fer-se amb el control de comptes de WhatsApp.
Els ciberdelinqüents miren de fer-se amb el control de comptes de WhatsApp. ARXIU

Si rep algun tipus de missatge de text al telèfon mòbil que el faci dubtar, no en faci cas. Desestimi’l. Millor això que no pas veure’s entabanat i que li ‘robin’ el compte de WhatsApp. Hi ha una nova onada de missatges, normalment d’SMS, que acaben sent falsos i que l’únic objectiu que tenen és acabar agafant el comandament de l’aplicació de missatgeria gratuïta.

Segons que han informat diversos usuaris, aquest dilluns s’hauria intensificat la ‘campanya’, per dir-ho així, que de tant en tant hi ha en relació amb pràctiques delictives en l’àmbit tecnològic. Es tira la canya virtual i a veure què es pesca. I alguns usuaris del Principat, segons les fonts consultades, haurien picat. D’aquí que, fonamentalment, els grups d’usuaris de WhatsApp -especialment els d’escolars o els de pares i mares d’alumnes- s’estan alertant entre ells per mirar de salvar l’altri de ser entabanat.

Un dels missatges falsos

Un dels missatges falsos

 

Etiquetes

Comentaris

Trending