Música, xerrades, escape room i l'obra de teatre 'Sex Education' per lluitar contra la LGTBfòbia

L'objectiu de la jornada ha estat reflexionar, sensibilitzar i debatre sobre la diversitat de gènere en el seu Dia Internacional

Una de les activitats proposades per lluitar contra la LGTBfòbia.
Una de les activitats proposades per lluitar contra la LGTBfòbia.

L’Escola Andorrana de Batxillerat ha posat el seu granet de sorra sobre la diversitat de gènere amb un seguit d'actes que han volgut fer reflexionar, sensibilitzar i debatre contra al LGTBfòbia. Una jornada que tant el centre educatiu com els alumnes valoren de forma positiva per "donar visibilitat a aquest moviment i a temes que són molt actuals, perquè tothom pugui conèixer noves realitats”

Un grup de 12 alumnes de l’Escola Andorrana de Batxillerat han impulsat un seguit d’activitats per conscienciar de la problemàtica que representa la LGTBfòbia, coincidint amb el Dia Internacional. Una jornada que s’han emmarcat dins el Projecte de Participació, Actuació i Servei (PAS) i el Pla d’Igualtat de Gènere. Un total de 210 alumnes del primer curs han pres part en les taules rodones, la xerrada sobre la diversitat de gènere, els tallers, la música, l’obra de teatre ‘Sex Education’ i l’escape room per reflexionar, sensibilitzar i debatre sobre la diversitat de gènere.

Una proposta que ha comptat amb el suport de la direcció que ha valorat positivament la proactivitat de l’alumnat: “Ens omple de satisfacció recolzar iniciatives com aquestes, promogudes i organitzades per l’alumnat, que ens qüestionen com a societat i ens ajuden a avançar”, han assegurat.

Les bones valoracions també s’han traslladat a l’alumnat assistent que han assegurat que “és una jornada molt necessària” perquè “és important donar visibilitat a aquest moviment i a temes que són molt actuals, perquè tothom pugui conèixer noves realitats”. Les conclusions han estat que “hi ha idees antigues que creiem que s’han de canviar, tant per part dels alumnes com dels professors” i que “s’ha pogut parlar de tot i hem après moltes coses; tornaria a repetir”.

Etiquetes

Comentaris

Trending