La Mostra Gastronòmica d’Andorra prepara el 30è aniversari

Tindrà lloc el diumenge, 13 de novembre, a les 13:30 h al Congrés Centre Ordino i s’han posat a la venda 370 entrades

Un dels estands de restauració a la Mostra Gastronòmica en una edició anterior.
Un dels estands de restauració a la Mostra Gastronòmica en una edició anterior. Pilar Candel

Aquest dimarts surten a la venda 370 entrades per assistir a la Mostra Gastronòmica d’Andorra, que enguany celebra el 30è aniversari. Tindrà lloc el diumenge 13 de novembre a les 13:30 h, a l’Andorra Congrés Centre Ordino (Acco). En aquesta edició, s’han mantingut els preus a 40 euros, si es compra el mateix dia, 35 euros si s’adquireix de forma anticipada, a la Casa de la Muntanya o al Servei de Tràmits, i 20 euros com a preu únic per als infants de menys de 12 anys.

Entre l’oferta del 30è aniversari es troben alguns restaurants ja habituals en aquesta cita, com l’Hotel Coma, que participa des de la primera edició, o el Restaurant Ca l’Eudald d’Alp i el Restaurant Can Manel, que han participat en nombroses ocasions. Als tretze restauradors se sumaran una selecció de formatges, a càrrec de kafex, el pa i les postres de l’Art i Pa i la xocolata de Xocland.

Pel que fa al saló ‘Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus’ ja compta amb la reserva de setanta places per als vuit tallers i tasts gratuïts que es proposen, el divendres 11 i el dissabte 12 de novembre, al Gastrolab organitzat a la sala La Buna. El programa està consultable a www.ordino.ad i cal inscripció prèvia per a tots els tallers a l’adreça ordinogourmet@ordino.ad o al telèfon 869 500 fins al 10 de novembre.

Mostra2022 web
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending