Moisès Tarrés amb la seva gossa Mel s’enduen el 33è Concurs de gossos d’atura

Els Planells de Mereig han acollit l’esdeveniment que ha comptat amb quinze pastors i que el comú de Canillo assegura que “està consolidat”

Moisès Tarrés, guanyador del 33è Concurs de gossos d'atura.
Moisès Tarrés, guanyador del 33è Concurs de gossos d'atura. Xavier Pujol

Canillo ha celebrat aquest diumenge el 33è Concurs de gossos d’atura, que aquest any comptava amb quinze pastors inscrits provinents d’Espanya i França. El certamen s’ha celebrat als Planells de Mereig i el vencedor ha estat Moisès Tarrés amb la seva gossa Mel. Des del comú canillenc s’ha destacat que es tracta “d’una cita consolidada i que perdura en el temps”.

Els Planells de Mereig han estat l’escenari del 33è Concurs de gossos d’atura que ha comptat amb la participació de 15 pastors amb els seus respectius animals provinents d’Espanya i França. Moisès Tarrés i la seva gossa Mel, amb 217 punts, han estat els guanyadors. El jurat ha concedit el segon premi a Hilari Novillo amb el gos Beyon (210 punts i premi millor pastor abillat), i la tercera posició ha estat per a Juli Bayot amb la seva gossa Tuca (184 punts).

El cònsol menor de Canillo, Marc Casal, ha explicat que “estem satisfets perquè és un esdeveniment consolidat que perdura en el temps, i és una fita important perquè puntua a la Copa Catalana. Enguany hi ha hagut molta afluència de visitants i esperem que continuï en les pròximes edicions”, ha conclòs el mandatari. Després de l’entrega de premis s’ha celebrat un dinar popular.

Etiquetes

Comentaris

Trending