Mobilització per trobar una gossa perduda al Tarter arran d’una batussa

La propietària denuncia que va ser agredida per dos joves ebris a qui va recriminar que tiressin gots i ampolles a terra i que, llavors, l’animal, una caniche anomenada Petra, va fugir

Comentaris

Petra, la gossa desapareguda.
Petra, la gossa desapareguda.

Es diu Petra. És una caniche que aquest dissabte a la nit es va perdre a la zona del Tarter. Tot es va desencadenar arran d’una discussió que la seva propietària va mantenir amb uns joves pel seu comportament bevent alcohol. La gossa va sortir espantada. Per ara, malgrat que durant la nit una vintena de persones la van buscar, continua sense aparèixer i ja s’ofereix una recompensa a qui la trobi.

Segons explica la propietària en el missatge que ha compartit per demanar ajuda, ella i un amic, a més a més de la caniche, estaven prop d’un restaurant del Tarter on volien sopar. A l’aparcament es van trobar una parella de joves bevent i llançant els gots i les ampolles buides a terra.

“Ho vaig veure i em vaig enfadar. Em vaig apropar al cotxe, vaig picar la finestra i els vaig recriminar que eren uns porcs per tirar els gots”, relata. Llavors, un dels nois va sortir del vehicle i va agredir l’amic. “Amb la intenció de defensar-lo, vaig anar cap a ells quan la noia em va agafar i em va començar a colpejar”, comenta.

Fruit de la batussa, la gossa, que es trobava als braços i també va rebre algun cop, va caure a terra. Llavors, es va escapar. Durant una bona estona, es va buscar, sense sort, malgrat que fins a una vintena de persones es van sumar a la recerca.

Aquest diumenge, a les xarxes socials, la propietària ha fet una crida a les xarxes socials per mirar de recuperar la seva mascota, de tot just sis mesos. “És espantadissa i tímida”, explica. Fins i tot, està disposada a oferir 1.000 euros de recompensa per a qui la trobi.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending