Els veïns de l’avinguda Santa Coloma desallotjats hauran d’esperar per saber si poden tornar a casa

Els tècnics es donen de marge un període d'entre 24 i 48 hores per veure si els dispositius de control detecten nous moviments una vegada constatat que les mesures d’estabilització de l’edifici han funcionat

Comentaris

Els operaris treballant a l'edifici número 28 de l'avinguda Santa Coloma
Els operaris treballant a l'edifici número 28 de l'avinguda Santa Coloma Albert Sanjuan

Les injeccions de resina que es van fer a inicis de la setmana passada a l'edifici situat al número 28 de l'avinguda Santa Coloma han donat un bon resultat. Un cop transcorregut un període de cinc dies, els tècnics així ho indiquen. No obstant això, s’han donat un marge entre 24 i 48 hores més per fer el seguiment dels aparells de control abans de prendre una decisió sobre la tornada dels veïns a les seves llars.

Dimarts passat van començar les injeccions de resina als pilars de la façana amb l’objectiu d’estabilització els fonaments i evitar que les esquerdes es fessin més grans. Segons informa el comú en un comunicat, l’acció ha sorgit el seu efecte. Tot i això es vol donar un marge de temps prudencial per veure si els dispositius de control detecten nous moviments. Un cop s’obtinguin els resultats es decidirà quin dia els veïns desallotjats podran tornar al seu pis.

De moment, als veïns ningú els hi ha dit res i desitgen tornar com més aviat millor a les seves llars. Porten més d'una setmana fora de casa seva i fins que no els pemrmetin tornar-hi quedaran allotjats, la majoria, en dos hotels a la capital i la resta a casa dels seus familiars.

 

Comentaris

Trending