Els menors d'un any podran accedir a les llars d'infants a partir de dilluns

No es modifica ni el número d'alumnes per aula ni la resta de mesures excepcionals

Un infant a la l'escola bressol l'Espill de Sant Julià de Lòria.
Un infant a la l'escola bressol l'Espill de Sant Julià de Lòria. Altaveu

Els infants menors d'un any podran accedir a partir d'aquest dilluns a les aules, segons un comunicat del Govern enviat a les escoles bressol. Al mateix temps, no es modifica ni el número d'alumnes per aula ni la resta de mesures excepcionals organitzatives per a les llars d'infants.

Les escoles bressol van tornar a l'activitat el 18 de maig i ho van fer de manera gradual. La primera va ser la Conxita Mora d'Andorra la Vella. L'obertura ha anat acompanyada d'un protocol molt estricte que els va fer arribar el ministeri de Salut. Només hi pot haver quatre infants per aula, sempre que la superfície de l'espai sigui de 20 metres quadrats i que, en cas que la classe sigui molt gran, es podran fer separacions amb el mobiliari.

Les educadores no cal que portin bates i pantalles, però han de seguir unes mesures de protecció específiques com l'ús de la mascareta i dur roba de feina que cada dia haurà d'estar neta i rentada a 60 graus. A més, un mateix professional ha d'atendre sempre el mateix grup. El protocol també contempla que si hi ha dos infants d’una mateixa família o que habitualment comparteixen un espai s’han d’ubicar en una mateixa aula.

Etiquetes

Comentaris

Trending