Marsol qualifica d’èxit la Fira per on ha passat “tot Andorra” amb 70.000 persones

La cònsol major de la capital diu que el format es mantindrà almenys durant dos anys, tot i que no ha confirmat que l'edició 2024 es faci en el mateix recinte

Comentaris

Visitants a la Fira.
Visitants a la Fira. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha qualificat d'èxit la Fira afirmant que "hi han passat 70.000 persones, tot Andorra". Ha afegit que el format es mantindrà durant almenys els dos pròxims anys i no ha confirmat que l'edició 2024 es faci en el mateix recinte del Parc Central. "Encara és aviat per assegurar-ho". També calcula que el multifuncional no la podrà acollir fins el 2026.

Marsol ha comentat que "després de la pandèmia s'ha evidenciat que aquest és el principal acte del país i ho ha de continuar sent. Cap acte d'aquest país reuneix la gent que ha vingut els tres dies aquí". La cònsol ha destacat la varietat de l'oferta "perquè uns venen pels cotxes, uns altres per les associacions i altres pel forfet". Ha repetit la seva frase de divendres que "és la fira de les fires i molta gent ve per retrobar-se".  

Ha opinat que "és un model que encara té un parell d'anys de vida" i ha subratllat la gran afluència de visitants de dissabte. "És que no es podia ni respirar", ha dit per destacar que "hi ha hagut molt moviment". L'estand del comú de la capital ha estat molt visitat i, segons la cònsol, unes 5.000 persones han vist la immersió 'L'Andorra la Vella de somni". la sensació al final de la Fira "és d'optimisme" en paraules de Marsol i ha recordat que "moltes de les operacions no les tanques aquí. Els del sector de l'automòbil sempre t'ho diuen, fins dues setmanes després encara estan tancant vendes".

En relació al multifuncional ha reconegut que "la pandèmia no ens ha ajudat i ha frenat moltes coses", i ha explicat que la Fira s'ha efectuat una setmana abans a fi i efecte que l'aparcament estigués operatiu pel pont de l'1 de novembre.

 

 

Comentaris (32)

Trending