Marsol fa una crida al civisme a les persones que acudeixen a les discoteques

Molts veïns de Santa Coloma han alçat queixes per les contínues gresques que succeeixen, principalment, a la zona del vial del Pobladó

Un discjòquei a una discoteca.
Un discjòquei a una discoteca.

Des que les discoteques van tornar a obrir les seves portes, que les problemàtiques dels caps de setmana han tornat a Santa Coloma. Almenys així ho reclamen diversos veïns de la zona, i així ho demostren les múltiples actuacions policials dels darrers dies. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va voler fer una crida al civisme, i ha assegurat que col·laboraran amb les autoritats per aconseguir millorar la situació dels voltants del vial del Pobladó i l’avinguda d’Enclar.

Marsol, però, va deixar clar que “és una qüestió que és competència de la policia”. Sobretot quan hi ha implicacions en baralles o alguns dels joves es posen agressius. Tot i això, no va obviar que en aquesta zona, principalment als voltants de la discoteca situada a Santa Coloma (entre el vial del Pobladó i l’avinguda d’Enclar), les batusses i les mogudes són constants i múltiples. De fet, se succeeixen cap de setmana rere cap de setmana. “Encara que sigui un tema d’ordre públic, nosaltres donem suport als veïns”, va afirmar Marsol.

Un moment d'una de les batusses de la matinada d'aquest dissabte.

Relacionat

Els veïns de Santa Coloma reclamen més controls dissuasius les nits de cap de setmana

Per tant, el comú s’ha posicionat del costat de les persones que habiten per la zona i que veuen interromput el seu descans divendres i dissabtes de totes les setmanes per joves. Amb el tancament dels locals d’oci nocturn, la problemàtica s’havia traslladat a altres llocs, però ara ha tornat a les portes de casa. “Tothom té dret a anar a les discoteques, però els veïns també tenen dret a descansar, esperem trobar l’equilibri”, va explicar la cònsol.

De moment, Marsol té clares quines són les competències del comú i on, senzillament, poden donar un suport més moral que real. “Tractarem i actuarem perquè respectin les voravies i el mobiliari urbà, que és on nosaltres tenim jurisdicció”, va afirmar.

Comentaris (7)

Trending