José Luis Perales s'acomiada d'Andorra enmig d'un públic entregat que ha omplert el recinte

No hi han faltat les cançons més populars d'aquest artista prolífic com 'Y como es él', 'Un velero llamado libertad' i 'Me llamas'

José Luis Perales durant la seva actuació d'aquest diumenge a Andorra la Vella.
José Luis Perales durant la seva actuació d'aquest diumenge a Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La gira de comiat de José Luis Perales ha passat aquest diumenge per Andorra la Vella enmig d'un públic entregat en el primer concert de la Temporada de Música i Dansa. En un recinte ple de gom a gom, no hi han faltat les cançons que són la banda sonora i himnes de diverses generacions. com 'Y como es él', 'Un velero llamado libertad' i 'Me llamas'.

José Luis Perales és un dels majors talents de la música popular espanyola dels últims 35 anys. Els seus grans èxits es conten per desenes, ja que al marge de la seva pròpia carrera solista, ben coneguda és la seva faceta com a compositor per altres intèrprets com per a Jeanette ('¿Por qué te vas?') o Mocedades ('Le llamaban loca').  L'artista de Castejón ( Cuenca) ha actuat a Andorra la Vella, per a oferir un recital on no ha faltat cap de les seves partitures més cèlebres.

Es reivindica a si mateix no només com un intèrpret mesurat o amb un estil molt propi, sinó també com un gran compositor de cançons, tant en quantitat com sovint també en qualitat: més de 500 temes registrats a la Societat General d'Autors d'Espanya (SGAE), que ha creat no només per a la seva extensa discografia com a solista, sinó també per a altres intèrprets. Totes aquestes facetes queden reflectides en el disc recopilatori 'Mirándote a los ojos' (Recuerdos, retratos y melodías perdidas) , publicat el 2019 com a pròleg d’aquesta gira de comiat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending