La jornada 'Botigues al carrer' de la Seu d'Urgell rep nombrosos visitants andorrans

Serveix per presentar la campanya a través de la qual l'ajuntament i la Unió de Botiguers urgellenca (UBSU) volen donar a conèixer als compradors del Principat, la possibilitat de fer la devolució de l'IVA des del telèfon mòbil

Paradetes al carrer aquest dimecres a la Seu d'Urgell.
Paradetes al carrer aquest dimecres a la Seu d'Urgell. Ajuntament de la Seu d'Urgell

La jornada 'Botigues al carrer' de la Seu d'Urgell ha tingut una gran afluència de públic. Durant tot el dia, urgellencs i visitants poden trobar més de 30 establiments al llarg del carrer Major, des de l’entrada al carrer Capdevila fins al centre cívic. Els visitants hi poden trobar articles de roba, parament de la llar, aliments, regals i bijuteria, entre d’altres, així com gaudir de promocions i ofertes. Hi ha hagut nombrosos visitants andorrans.

La jornada comercial ‘Botigues al Carrer’, ha servit per presentar la campanya 'Tota la Seu Tax Free', a través de la qual l'ajuntament de la Seu d'Urgell i la Unió de Botiguers urgellenca (UBSU) volen donar a conèixer als visitants andorrans la possibilitat de fer la devolució de l'IVA des del telèfon mòbil. La iniciativa coincideix amb la diada de Meritxell.

Gràcies a un sistema ideat per l’empresa Woonivers, els usuaris de Visa i Andbank poden fer servir una aplicació en els comerços participants "per obtenir la millor experiència de compra a la ciutat, amb els màxims beneficis de reemborsament", segons destaquen des de l'UBSU. La campanya de comunicació tindrà una durada de sis mesos.

Tant l’ajuntament urgellenc com el comerç local i Woonivers esperen que la proposta sigui "un èxit" i que permeti que el nou mitjà ja estigui consolidat de cara a la campanya de Nadal d'enguany. L'App Tax Free és un sistema digital totalment nou de devolució de l’IVA mitjançant el telèfon mòbil. L'objectiu principal a l'hora de posar-lo en marxa és atraure nous consumidors a la ciutat i alhora potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal dels dimarts i dissabtes.

Etiquetes

Comentaris

Trending