La ITV fa canvis en el seu funcionament amb la finalitat de millorar el servei

Obrirà els dissabtes del mes d'agost i a les inspeccions amb venciment a 31 d'octubre se'ls mantindrà la tarifa fins al 30 de novembre

Instal·lacions de la ITV a Aixirivall.
Instal·lacions de la ITV a Aixirivall. ARXIU

La Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) obrirà enguany els dissabtes del mes d'agost. Del dia 23 d'aquest mes al 7 novembre es reduirà la concertació de vehicles. Del 8 al 16 de novembre, el servei estarà tancat i es recuperarà l'horari habitual el dia 17 d'aquest mes.

Des la ITV es recorda que es pot avançar la inspecció del vehicle al mes anterior a la data límit per passar la revisió. Així, durant aquest mes de juliol es poden fer les inspeccions corresponents a l'agost. En aquest mes d'agost es poden fer les del setembre. A les inspeccions amb venciment a 31 d'octubre se'l mantindrà la tarifa fins al 30 de novembre. Les reinspeccions de pagament gaudiran fins al dia 1 de desembre d'un increment de 10 dies naturals en el cas que la inspecció de pagament anterior s'hagi fet més tard del 22 d'octubre.

Per concertar reserva s'ha de trucar al telèfon 127.  Els treballs que s'estan realitzant són les millores de paviment i pintura de la nau sud, línies 1 i 2 i l'acabat i el pintat del paviment de les esmentades naus. Els horaris d'atenció al públic són de dilluns a divendres: 7:00h – 21:15h; i els dissabtes de 7:30h a 13:30h.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending