Isak Férriz protagonitza la sèrie ‘Feria’ que s'estrena aquest divendres a Netflix

L'actor andorrà fa el paper d'Álvaro Guillén, un guàrdia civil que haurà d’investigar una sèrie de morts estranyes en un poblet d'Andalusia

Isak Férriz (dreta) a la sèrie.
Isak Férriz (dreta) a la sèrie. NETFLIX

L'actor i director andorrà Isak Férriz, és un dels protagonistes de la sèrie 'Feria: la luz más oscura' que Netflix estrena aquest divendres. Es posa en el paper d'Álvaro Guillén, un guàrdia civil que haurà d’investigar una sèrie de morts estranyes a Feria, un poblet blanc d’Andalusia, que semblen tenir un mateix origen.

Isak Férriz, que interpreta l’inspector que ha d’investigar una sèrie d’assassinats rituàlics, adverteix de l’excés d’expectatives i demana que l’espectador descobreixi la sèrie sabent el mínim possible “perquè mai s’havia tingut aquí el pressupost per poder fer un producte així”. Assegura que 'Feria', és un viatge a la foscor amb molts altres temes de fons i “moltes vies a les quals l’espectador es pot agafar, com la via emocional, la fantàstica o la del terror”. Ferriz ja va protagonitzar 'Bajocero' a Netflix que es va convertir en la pel·lícula més vista el mes de febrer a la plataforma.

La revista Variety ha publicat una llista amb les 15 sèries internacionals que podrien repetir l’èxit d’ 'El juego del calamar'. Una de les candidates és precisament 'Feria: la luz más oscura', una sèrie de producció espanyola i de direcció catalana.

Etiquetes

Comentaris

Trending