‘Invasió andorrana’ a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell

La capital de l’Alt Urgell ho és també del formatge almenys durant aquest cap de setmana, amb més parades que mai a l’aire lliure

Parades de la fira. aquest migdia.
Parades de la fira. aquest migdia. ALTAVEU

La Seu d’Urgell esdevé aquest cap de setmana una doble capital: el títol permanent, el de capitalitzar la comarca de l’Alt Urgell i, alhora, la de convertir-se encara que sigui per dues jornades i mitja en capital del formatge. A més a més, hi ha una notable afluència andorrana, entre els visitants, a la Fira de Sant Ermengol, que es va iniciar aquest divendres i, especialment, perdura dissabte i diumenge.

Hi ha formatges a dojo però també molt més. Artesania i productes de proximitat o quilòmetre zero. La pandèmia encara no resolta del tot marca en certa manera el certamen, que es fa bàsicament al carrer per poder facilitar la ventilació i que no posi en risc la transmissió del virus. Així, tot el que s’ha pogut s’ha traslladat al carrer. A l’aire lliure. I com que el temps acompanya, per ara, oli en un llum.

Hi ha tres punts essencials en la confluència de la fira multidisciplinar. L’avinguda del Camí Ral de Cerdanya, això és a la zona esportiva de la Seu. El passeig Joan Brudieu. I el carrer Major. Són els tres grans epicentres de la Fira de Sant Ermengol.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending