Interior admet més controls policials als temporers

El ministre Josep Maria Rossell diu que s'han intensificat a les fronteres, al centre del país i especialment en les parròquies on s’allotgen majoritàriament les persones contractades per a la temporada d’hivern

Comentaris

Agents de policia fent un control.
Agents de policia fent un control. POLICIA D'ANDORRA

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell admet que la Policia ha intensificat els controls a les fronteres, al centre del país i especialment en les parròquies on s’allotgen majoritàriament les persones contractades per a la temporada d’hivern. És la resposta a una pregunta de la consellera general no adscrita, Carine Montaner, relativa al col·lapse dels autobusos i al problema d’immigració massiva pel període d’hivern.

Rosell respon en relació amb l’increment important de l’arribada de treballadors estrangers per al període d’hivern, en el departament d’Immigració s’han efectuat millores per tal d’agilitar el temps d’espera en els tràmits dels treballadors de la temporada d’hivern, en el sentit que s’han habilitat nous llocs de treball per atendre el públic en totes les tramitacions, i també s’ha implantat la cita prèvia per als professionals que s’ocupen de tramitar els permisos de treball de la temporada d’hivern.

Per la seva banda, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo exposa les solucions adoptades per resoldre la saturació d'algunes línies de clípol. Així, el Govern va requerir a les companyies que anticipessin els reforços i la programació en termes de freqüències necessaris per donar resposta al sobtat augment de la demanda.

Es va posar en funcionament l’L3, i es van reforçar les línies L2 i L4. L’eix Andorra la Vella-el Pas de la Casa és el que concentra l’increment més substancial de vehicles per donar resposta a la important demanda. Es va reforçar igualment el nombre de vehicles que cobreixen les valls del Nord, concretament les línies L5 i L6.

Comentaris (2)

Trending