L'hostaleria demanarà ajuts per pal·liar la caiguda de la facturació

La cancel·lació dels sopars d'empresa els deixa en una situació molt complicada ja que representen el 50% dels seus ingressos aquest mes de desembre

Un cambrer en un restaurant de la Massana.
Un cambrer en un restaurant de la Massana. Eduard Comellas

Fonts del sector de l'hostaleria han alertat que la situació és complicadíssima després de la cancel·lació dels sopars d'empresa que acostumen a representar el 50% de la facturació en aquest mes de desembre. En els pròxims dies, demanaran ajudes directes per poder continuar mantenint l'equilibri entre economia i salut.

El sector de l'hostaleria està en una situació molt complicada després de la cancel·lació dels sopars d'empresa que representen un 50% de la seva facturació durant aquest mes de desembre. A això s'afegeixen les restriccions que pateix el sector; separació 1,5 m, passaport Covid, test d'antígens, i sis comensals a taula. Sovint no poden arribar al màxim de l'aforament.

No descarten demanar la revisió del límit de sis comensals perquè consideren que tots els comensals porten el seu passaport Covid i en altres països està autoritzat a 10. Creuen que les restriccions repercuteixen directament en les seves facturacions i en els pròxims dies demanaran ajudes directes per a poder continuar mantenint l'equilibri entre economia i salut.

Comentaris (8)

Trending