Hackató universitària amb motiu de la Cimera Iberoamericana

La Universitat d’Andorra, en col·laboració amb la fundació de l’esdeveniment, han organitzat aquesta cursa centrada en la innovació i els objectius de desenvolupament sostenible

Comentaris

Hackaton interuniversitari
Hackaton interuniversitari Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern

Amb motiu de la celebració de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, s’ha organitzat conjuntament amb la Universitat d’Andorra (UdA) una hackató per fomentar la cooperació entre la comunitat d’estudiants. Joves dels 22 països integrants podran participar en aquest esdeveniment, que se centrarà en la innovació i els objectius de desenvolupament sostenible.

Durant 24 hores, joves de les universitats dels 22 països que integren la Cimera Iberoamericana participaran en un repte acadèmic de manera col·laborativa. La Hackató Universitària de la Cimera Iberoamericana Andorra 2020 no se centrarà en el desenvolupament d’una tecnologia, sinó que plantejarà buscar una solució global a un repte acadèmic.

La temàtica de l’esdeveniment es revelarà a l’inici, i girarà entorn dels conceptes que ha introduït Andorra al seu mandat a la presidència de la Conferència Iberoamericana: la innovació i els objectius de desenvolupament sostenible. El repte estarà relacionat amb un àmbit d’estudi que pugui ser treballat de manera multidisciplinària.

La cursa es realitzarà en format virtual i hi poden participar estudiants de formació reglada i docents de qualsevol dels països integrants. Els grups seran de quatre persones i no podran estar formats únicament per docents. Podran escollir les 24 hores que millor s’adaptin a les seves necessitats entre els dies 15 i 16 d’abril.

Els guanyadors es comunicaran el dia 23 d’abril, un cop ja finalitzada la Cimera de Caps d’Estat i de Govern. El jurat el formaran el rector de la UdA i els de la resta d’universitats, el director gerent de la Fundació de la Cimera, la coordinadora del projecte de l’UdA i un membre del Consell Interuniversitari Iberoamericà. Les persones interessades a participar-hi poden fer la seva inscripció fins al 12 d’abril en aquesta web.

Etiquetes

Comentaris

Trending