El Grup de Folklore Casa de Portugal renova la seva junta directiva

Vania da Costa Novais serà la substituta a la presidència de l’entitat de Tomàs Pires de Jesus, que va ostentar el càrrec des del 2010

La nova junta directiva del Grup de Folklore Casa de Portugal.
La nova junta directiva del Grup de Folklore Casa de Portugal.

El Grup de Folklore Casa de Portugal va celebrar, fa uns dies, l’assemblea general. A l’agenda hi figurava la renovació dels membres de la junta directa pel bienni 2022/2024. Així, Vania da Costa Novais assumeix la presidència de l’entitat, substituint Tomàs Pires de Jesus, que va ostentar el càrrec des del 2019.

Novais engega una nova etapa al capdavant de l’entitat, i ho fa acompanyada d’una junta renovada, però també amb alguns noms que continuen. Concretament, la formen Luis Mário Novais com a vice-president, José Luis Carvalho, secretari i director artístic, Patrick Ferreire, tresorer, i les vocals Lurdes da Silva, Ana Sofia Pimenta, Mireia Medeiros i Cami Medeiros, que manté la responsabilitat amb el vestuari tradicional.

Novais és natural de Canillo, i va donar les seves primeres passes al Grup de Folklore amb només quatre anys, sent membre fundador des de maig del 1996. El 2011 va assumir el càrrec de vice-presidenta. A partir d’allà, aportant la seva joventut i sumant a l’experiència, ha arribat a assumir la màxima representació de l’entitat de cultura tradicional portuguesa a Andorra.

Segons indiquen des del Grup de Folklore, el nou equip directiu vol donar continuïtat al treball de promoció de la cultura tradicional portuguesa al Principat. Així, el dia 30 d’abril organitza el festival de folklore al centre de congressos d’Andorra la Vella, a més de la participació a la Diada de la Diversitat Cultural el 21 de maig, o de la setena edició del Mercat Tradicional “O Feirão”, previst pel dia 3 de juliol.

Comentaris

Trending