Govern utilitza per primer cop la licitació en diàleg competitiu per desenvolupar la cartera digital

La nova eina ha de permetre agilitar els tràmits burocràtics i reduir els temps d’espera, tant per a la ciutadania com per a l’administració pública

Cartera digital
Cartera digital

La licitació en diàleg competitiu és una modalitat que s’estableix en la Llei de contractació pública que persegueix que els candidats que presentin una sol·licitud de participació puguin desenvolupar de forma comuna les solucions susceptibles de satisfer les seves necessitats i que permetin ser la base perquè els candidats elegits presentin una oferta final. Govern és la primera vegada que utilitza aquest mecanisme per desenvolupar la cartera digital.

La nova eina ha de permetre a la població disposar d’una aplicació digital on podrà vincular la seva identitat digital, així com altres targetes de fidelització. Això ha de permetre agilitar els tràmits burocràtics i reduir els temps d’espera, tant per a la ciutadania com per a l’administració pública. El ministre portaveu, Guillem Casal, ha explicat que “suposa un pas més respecte al certificat digital que tenim actualment”. Aquesta solució haurà de ser compatible amb altres sistemes de pagament i carteres digitals per tal de ser compatibles.

L’executiu ha utilitzat per primera vegada la modalitat de contractació de diàleg competitiu, que consisteix en què els candidats puguin tractar d’una forma comuna solucions susceptibles de satisfer les seves necessitats que permetin de base a l’hora de presentar una oferta final.

Etiquetes

Comentaris

Trending