Govern organitza una conferència telemàtica per commemorar el Dia internacional de les dones

El Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut lliurarà el 8 de març el guardó Olympe de Gouges, el qual distingeix les empreses del país que han realitzat accions i mesures en favor de la igualtat entre dones i homes en les seves estructures

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia internacional de les dones, l’àrea de polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana organitza la conferència ‘Entorns de treball igualitaris. Un apropament a la nova realitat empresarial’. La xerrada anirà a càrrec de la consultora en gènere i experta en plans d’igualtat Georgina González Ollé, que presentarà quins són els principals reptes, bones pràctiques i beneficis de les empreses en matèria d’igualtat entre dones i homes. 

La conferència tindrà lloc el mateix 8 de març entre les 18:00 hores i les 19:30 de la tarda i tindrà format telemàtic. La sessió estarà oberta a tota la ciutadania i les persones que s’hi vulguin inscriure s’han de posar en contacte al correu electrònic igualtat@govern.ad. La conferència és “d’especial interès per als professionals que treballen en l’àmbit organitzatiu públic i privat”, per la seva implicació en el Projecte de llei per a la igualtat efectiva entre dones i homes. 

L’objectiu de l’Olympe de Gouges és distingir les empreses del país que han realitzat accions i mesures en favor de la igualtat entre dones i homes en les seves estructures. 

També amb motiu del Dia internacional de les dones, el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut lliurarà el 8 de març el guardó Olympe de Gouges. L’acte d’atorgament de la quarta edició d’aquest premi està obert únicament a l’empresa guanyadora, a causa de les restriccions temporals per minimitzar el risc de transmissió de la Covid-19. L’objectiu de l’Olympe de Gouges és distingir les empreses del país que han realitzat accions i mesures en favor de la igualtat entre dones i homes en les seves estructures. 

Finalment, des de l’any 2018 i com a mesura de sensibilització, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat fa una crida perquè, en commemoració del 8 de març, els treballadors públics facin una aturada per fer un minut de concentració fora de tots els edificis administratius. Tenint en compte la situació actual, es proposa traslladar aquesta iniciativa de forma simbòlica a les xarxes socials amb publicacions acompanyades de l’etiqueta #joalçolaveuperlaigualtat. Per unificar-les es posaran a disposició de la ciutadania uns llaços de color lila, com a símbol del Dia internacional de les dones. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending