GosSOS fa una crida a l’adopció d’animals de la Gossera d’Andorra

Ara per ara, hi ha quinze quissos a la gossera amb les condicions per ser adoptats i que s’entreguen amb xip, esterilitzats, desparasitats i amb passaport

Gossera d'Andorra.
Gossera d'Andorra. Altaveu

L’entitat GosSOS, creada i impulsada per adopcions Bomosa, ha fet públic el perfil dels quinze animals de la gossera del Principat d’Andorra que tenen les condicions necessàries per ser adoptats. Els cans, onze mascles i quatre femelles, són de races i d’edats molt diverses. En cas d’adopció, l’animal s’entregarà amb xip, vacunat, esterilitzat, desparasitat i amb passaport.

Les famílies que desitgin adoptar trobaran animals amb característiques diverses, des de més actius fins a més sedentaris, permetent adequar les necessitats dels quissos a les possibilitats d’espai i dinàmica de cada família. A més a més, el personal de BOMOSA de la gossera pot proporcionar els consells necessaris per a la millor cura i tracte amb cadascun dels gossos. El pelut més jove és el Cronos, un croat de pastor alemany i american staff que té onze mesos, i el gos més vell és el Bull, un croat d’american staff amb 12 anys. L’edat mitjana actual se situa en quatre anys.

Les característiques i fotografies dels quinze peluts es poden consultar a la pàgina web de GosSOS i es pot contactar amb la Gossera d’Andorra a través del telèfon 843485 o al 818451. El lliurament de l'animal es farà tal com marca la legislació andorrana, per tant, amb xip, vacunat, esterilitzat, desparasitat i amb passaport.

Etiquetes

Comentaris

Trending