El Fòrum de la Joventut convoca l’assemblea virtual del 22 de juliol al 5 d'agost

L’ordre del dia és aprovar el pressupost 2025, l’estudi de la situació laboral juvenil i les activitats de reflexió i divulgació sobre l’Acord d'associació

Comentaris

Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut.
Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut. Fòrum de la Joventut

El Fòrum Nacional de la Joventut convoca tots els joves de 15 a 35 anys a l’assemblea que es farà de forma virtual del 22 de juliol al 5 d’agost. L’esdeveniment perquè els joves votin i aprovin l’avantprojecte del pressupost 2025, l’estudi de la situació laboral juvenil a Andorra per l’exercici 2025 i les activitats de reflexió i divulgació sobre l’Acord d’associació amb la Unió Europea.

Per poder participar, el primer pas que cal fer és registrar-se a l’assemblea digital a través de la web forumandorra.com, sigui omplint el formulari o utilitzant el compte de Facebook o Gmail. Durant el transcurs de l'assemblea es duran a terme diferents activitats en les quals es posaran a disposició dels membres les eines necessàries per participar.

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA), és un organisme que té per objectiu promoure la participació dels joves d’Andorra i que vol servir d’altaveu perquè expressin les seves inquietuds personals i col·lectives. Es tracta d’una entitat nacional de dret públic, independent i autogestionada, que es va crear pel Consell General i que en aquests anys no ha aconseguit assolir els seus objectius a l’hora d’involucrar el jovent i promocionar la seva participació.

Etiquetes

Comentaris

Trending