Una festa a Aixirivall acaba amb diverses sancions per excedir-se amb el soroll

La policia ha hagut d’imposar multes també per queixes veïnals derivades de la contaminació acústica en domicilis de l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià i al carrer Bonavista de la capital

Han estat nombroses les queixes veïnals pel soroll que es desprenia d'un xalet d'Aixirivall.
Han estat nombroses les queixes veïnals pel soroll que es desprenia d'un xalet d'Aixirivall. ARXIU

La policia ha fet caixa aquesta matinada en, almenys, tres punts del Principat on ha hagut d’intervenir per queixes veïnals derivades del soroll, manifestament excessiu, que hi havia en diferents domicilis privats. Una de les intervencions més ‘voluminosa’ ha estat en un xalet d’Aixirivall, on s’hi celebrava una festa que ha obligat un parell de patrulles policies a repartir multes.

Les intervencions per sorolls han estat una constant durant tot el confinament. Amb l’entrada en vigor de la Llei de seguretat pública, la policia té un marc legal clar per poder actuar, a raó de 300 euros normalment per persona que ‘participa’ de la causació de la molèstia acústica. Segons diverses fonts, aquesta nit i part de la matinada, hi ha hagut nombroses denúncies telefòniques a la policia pel soroll provinent d’un xalet a Aixirivall on no és la primera vegada que s’hi fan festes passades suposadament de voltes. Almenys, de voltes sorolloses.

Patrulles policials s’haurien desplaçat fins al lloc per constatar, efectivament, que s’estava infringint la normativa. No obstant això no hauria estat fàcil poder accedir al domicili en qüestió i, segons algunes fonts, s’hauria esperat a la sortida d’alguns dels assistents per aturar-los i multar-los. El cas d’Aixirivall no ha estat l’únic. La policia també ha hagut d’intervenir, almenys, en un domicili de l’avinguda Francesc Cairat, a Sant Julià, i en un immoble de la zona de Ciutat de Valls d’Andorra la Vella.

bombers agents circulacio
Bombers i agents de circulació al carrer Bonavista, on han aixecat acta de la situació.

En aquest darrer edifici, en les immediacions del carrer Bonavista de la capital també hi han intervingut aquest migdia agents dels bombers i del servei de circulació d’Andorra la Vella atès que en diferents balcons hi havia pertinences que amb el vent amenaçaven de caure i, en principi, ningú responia des de l’interior dels habitatges per retirar-les i evitar que caiguessin a la via pública.

Comentaris (7)

Trending