Una falla en el 4G dificulta durant unes hores la telefonia mòbil

Andorra Telecom es reuneix amb operadors de petits estats per compartir aprenentatges i intercanviar experiències

Jordi Nadal durant el Teleforum.
Jordi Nadal durant el Teleforum. ANDORRA TELECOM

Una falla en el 4G a primera hora d’aquest matí ha dificultat l’operativa de telefonia mòbil de forma aleatòria a alguns clients d’Andorra Telecom. En principi, aquells usuaris que patien aquesta incidència, si canviaven la configuració del seu dispositiu i el forçaven a connectar-se solament en l’entorn 3G, l’anomalia deixava de tenir impacte.

La incidència ha afectat durant les primeres hores del matí. I s’ha donat totalment per resolta poc abans de 2/4 de 10. Aquest problema, que no està clar a quants usuaris ha pogut afectar, es dóna el dia que representants d’Andorra Telecom es reuneixen amb operadors d’altres petits estats amb la voluntat de compartir aprenentatges i intercanviar experiències. És el denominat Teleforum.

Des de l’any passat, aquest fòrum d’operadors de petits estats el presideix el CEO de la companyia andorrana, Jordi Nadal. Aquesta trobada anual que reuneix operadors tant diferents entre ells però amb problemes tant similars, "és un entorn que ens permet afrontar els nostres reptes junts. Tots som operadors de països petits”, explica l’operadora andorrana a través de les xarxes socials.

El secret del Teleforum “és la confiança. Parlem obertament i amb franquesa. Compartim el que ens ha funcionat i el que no ha funcionat. Descrivim el nostre propi enfocament i les estratègies en benefici dels altres. Al mateix temps, prenem nota de la seva experiència i les seves aportacions”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending