La FAF recull aliments per a la botiga solidària de la Creu Roja

El centre d’entrenament de la Borda Mateu esdevindrà un gran magatzem perquè tothom qui ho vulgui, fins al 20 de desembre, pugui donar productes per als més desfavorits

Jordi Fernàndez i Fèlix Àlvarez a la botiga solidària de la Creu Roja.
Jordi Fernàndez i Fèlix Àlvarez a la botiga solidària de la Creu Roja. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ‘converteix’ el centre d’entrenament de la Borda Mateu en un gran magatzem, transitori, això sí, de productes alimentaris. L’entitat ha posat les instal·lacions a disposició de la Creu Roja per tal de recollir aliments que posteriorment aniran a la botiga solidària de l’ONG. Es tracta de fer un acopi de material per poder ajudar aquells que més ho necessiten.

La FAF posa a disposició el centre d’entrenament per a que tothom qui ho vulgui, siguin membres dels equips, o no, pugui anar a deixar-hi els aliments. Una iniciativa que vol donar un impulsa la botiga de la Creu Roja, i que ha estat molt ben rebuda pel seu director, Jordi Fernàndez, que ha destacat les sinergies que hi ha entre el món de l’esport i una organització com l’humanitària. Valors com la solidaritat estan presents en un i altra. “Volem intentar ajudar aquelles famílies que tenen mancances i més ara que s’acosta Nadal”, ha remarcat l’executiu d’una Creu Roja que enmig de la pandèmia intenta que aquell que ho necessita pugui disposar, com a mínim, d’allò més bàsic.

Tots els productes que es recullin a la Borda Mateu s’acabaran cedint posteriorment a la Creu Roja. El centre d’entrenament de la FAF estarà a disposició de recollir aliments de dilluns a divendres de les 8.00 hores a les 13.30 hores i de les 16 hores a les 23 hores, fins el 20 de desembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending