Es desactiva el servei de Bus Nocturn fins a nou avís

El transport públic, activat de nou amb motiu de la celebració del Roser d’Ordino, únicament ha funcionat tres dies abans de cancel·lar-se

Imatge d'un bus nocturn
Imatge d'un bus nocturn @Moute_En_Bus

El servei de Bus Nocturn únicament ha pogut operar tres dies. Avui les concessionàries han fet públic en xarxes socials i a la web que es cancel·lava fins a nou avís. El divendres 2 de juliol es va posar en funcionament amb motiu de la celebració del Roser d’Ordino i dilluns també es tenia previst que funcionés, però després del succeït dissabte, ja no va fer el seu recorregut.

La decisió arribaria des de Govern, que hauria comunicat a Coopalsa i Nadal, empreses concessionàries, la decisió d’anul·lar aquest servei sense data de tornada, de moment. Segons expliquen des de les entitats i han fet públic a les seves xarxes socials, el motiu principal seria l’augment de casos de Covid-19 dels últims dies. “Es vol evitar que la gent es concentri a la nit i el servei es va utilitzar molt per acudir a Ordino”, expliquen des de les entitats.

Aquest bus tenia tres recorreguts disponibles, i tots ells han sigut suspesos fins nova ordre. El seu funcionament es veia reduït a “divendres, dissabte, vigílies de dies festius, festes majors de capitals de parròquia i dies assenyalats”, segons exposen en la web. El servei que dóna recorre Sant Julià i Escaldes, Canillo i Andorra la Vella, Ordino i Arinsal. De moment, caldrà esperar fins que Govern consideri que la situació sanitària torna a ser segura per habilitar de nou aquest horari de transport públic.

Comentaris

Trending