Un equip italià s’imposa en la prova ‘encampadana’ del Resispain d’scalextric

Una vintena d’equips ha participat en la tercera jornada del campionat de resistència d’slot; els vencedors han donat 2.621 voltes en un circuit instal·lat al complex cultural d’Encamp

Els participants en plena competició.
Els participants en plena competició. COMÚ D'ENCAMP

Fins a 2.621 voltes al circuit instal·lat al complex cultural d’Encamp han donat els integrants de l’equip italià Zoo Slot per proclamar-se campions de la categoria GT PRO de la tercera prova, la prova encampadana, de l’edició 2022 de la Resispain, una competició de resistència en slot, és a dir, en scalextric.

Una vintena d’equips, entre els quals quatre del país, han participat en l’esmentada prova, que feia córrer els petits vehicles durant dotze hores ininterrompudes pel circuit. Amb els mateixos punts que els italians (66), però amb deu voltes menys (2.611) s’ha situat segon l’equip denominat Scaleauto Pro Racing.

WhatsApp Image 2022 06 05 at 4.53.44 PM
Entrega de premis.

Els consellers comunals Èric Alguacil, Josefina Rodríguez i Andreu Riba han fet entrega dels premis aquest migdia després la llarga competició. L’organització d’aquest esdeveniment ha anat a càrrec del club Slot Andorra i d’Scaleauto.

Etiquetes

Comentaris

Trending