Determinada i sensible per afrontar el càncer

(PERFIL AUDIOVISUAL) Amb la seva faceta característica d'ajudar, la Giselle comparteix a través d'Assandca el seu testimoni de tractament de la malaltia

Decidida a afrontar les adversitats

La Giselle és una narradora detallista, amant de les flors, i que està predisposada a donar la mà a qui ho necessita. Ara, més que mai, per explicar la seva experiència de diagnòstic i tractament del càncer de mama i resoldre les inquietuds a totes aquelles persones que es troben soles, desprotegides o perdudes quan han d'afrontar la malaltia. I, una manera de fer-ho és a través de l'Associació Andorrana contra el Càncer, Assandca. "Viu amb aquesta condició, no deixis que la por al càncer s'apoderi de la teva vida" assegura ella que intenta fer el seu dia a dia tot i les conseqüències del tractament que rep.

La seva manera de viure la vida és la del "sí, però no", en altres paraules, tocar de peus a terra, conscient de la importància d'avançar a poc a poc en la bona direcció, i per això cal una bona dosi de paciència, perseverança i prudència, per arribar a la fita, en el seu cas, curar-se. Ha superat el primer pas, l'operació en un pit, però encara li queda camí per recórrer. Assegura que el 95% de les persones amb aquest diagnòstic en surten, però es pregunta què passa amb aquest 5% restant? Aquestes i moltes altres qüestions es planteja ella, que es considera una persona valenta, amb els seus moments de debilitat, però tot i la por per la malaltia, està decidida a guarir-se.

Comentaris (2)

Trending