Les delegacions andorranes de Càritas, Creu Roja i Unicef es mobilitzen per Turquia

Andorra Telecom activa l’SMS solidari al 828, per ajudar als pobles afectats per un gravíssim terratrèmol que ha causat almenys 1.500 morts

Comentaris

Imatge de la campanya d'Andorra Telecom.
Imatge de la campanya d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Les delegacions andorranes de Càritas, Creu Roja i Unicef s’estan preparant per, d’una manera o altra, ser presents a la zona de Turquia on un fortíssim terratrèmol ha causat almenys 1.500 morts. Les tres ONG tindran, com a punt de partida, l’ajut econòmic que els faci arribar Andorra Telecom a partir de l’activació dels SMS solidaris al 828. Cada missatge de text enviat a aquest número seran dos euros de suport per als pobles devastats.

I és que un fort terratrèmol de 7,8 graus ha sacsejat aquesta matinada el sud-est de Turquia i el nord de Síria. A banda de les víctimes mortals, hi ha centenars de ferits. I és que desenes de localitats han quedat arrasades. Andorra Telecom ha activat l’SMS solidari al número 828 per recaptar diners per ajudar als pobles de Turquia i Síria. El cost de cada SMS és de 2 euros i la recaptació es repartirà entre les tres ONG andorranes que es desplaçaran a la zona, Càritas andorrana, Creu Roja andorrana i Unicef Andorra.

Els diners recaptats els destinaran al desenvolupament de les tasques que els comitès internacionals de les tres ONG portaran a terme sobre el terreny, per ajudar als damnificats del terratrèmol. A través d’un comunicat, Andorra Telecom ha reiterat el seu suport a totes les persones afectades en aquest moment tan delicat.

Etiquetes

Comentaris

Trending