Defensores dels drets humans a Polònia i Iran seran en un acte d’Stop Violències

L’organització feminista celebra el divendres de la setmana que ve la tercera jornada pels drets sexuals i reproductius de les dones d’Andorra

Cartell de la jornada.
Cartell de la jornada.

Defensores dels drets humans a Polònia i Iran, dos països gens fàcils per al col·lectiu femení, estan convidades a un acte que organitza Stop Violències, que també tindrà la presència d’una activista d’Amnistia Internacional que coneix perfectament la causa judicial que afecta la president de l’entitat feminista. L’acte es farà el divendres de la setmana que ve, 16 de desembre, al centre cultural La Llacuna d’Andorra la Vella.

Stop Violències celebra la tercera jornada pels drets sexuals i reproductius de les dones d’Andorra. L’acte està previst que comenci a 2/4 de 7 de la tarda amb una conferència inaugural per part de l’activista d’Amnistia Internacional Mònica Costa, reconeguda defensora dels drets de les dones. Durant la jornada també hi participaran defensores dels drets humans a Polònia o Iran. I també a Andorra.

L’acte també servirà per exposar la situació dels drets sexuals i reproductius de les dones a Andorra i exposar les dades anuals de la Xarxa La Meri, que és un servei estretament vinculat a Stop Violències. Totes les activitats, s’ha dit, està previst que es facin a la sala d’actes del centre cultural La Llacuna.

Comentaris

Trending