David Guetta, Bob Sinclar i Armin van Buuren fan el ple molt abans que l’AMM alci el teló

La música ‘dance’ i ‘electrònica’ que solen ‘punxar’ els DJ omplirà el recinte que es preveu adequar a la plataforma esquiable de Soldeu

David Guetta tancarà el certamen.
David Guetta tancarà el certamen. ARXIU

Falta l’oficialització d’Andorra Turisme -que preveu fer recompte durant la setmana que ve-, però a un mes de l’arrencada de l’Andorra Mountain Music (AMM), el festival que ha de dotar de contingut el juliol andorrà i que s’estrenarà enguany si els astres no s’alineen en contra després que la pandèmia obligués a posposar el certamen l’estiu passat, tindria del tot o pràcticament del tot venudes les entrades de tres dels sis concerts: Armin van Buuren, Bob Sinclar i David Guetta faran el ple. Segur.

Per tant, és més que clar que la música ‘dance’, ‘techno’ o ‘electrònica’ que solen ‘punxar’ els tres coneguts DJ, holandès el primer dels esmentats, francesos els altres dos, farà vibrar i de quina manera el recinte que s’adequarà a la plataforma esquiable de Soldeu, reconvertida en espai multiús, que també és una fórmula d’amortitzar una ingent inversió. Menys requesta tindrien les actuacions previstes de la resident passiva Mónica Naranjo, Don Diablo i els també arxi-coneguts Texas. Però en tot cas, en tots el casos es preveu un bon aforament.

David Guetta a l'Andorra Mountain Music.

Relacionat

Armin Van Buuren i David Guetta se sumen al cartell de l’Andorra Mountain Music

En el cas de Guetta i Sinclar, i també en el de Van Buuren, que s’encarregarà de protagonitzar l’aixecament del teló del certamen el 26 de juny, el ritme de venda d’entrades va ser altíssim des del mateix moment que es va posar en marxa. Hi ha qui per poder acudir a algun dels concerts, especialment el de Guetta, per exemple, que clausurarà l’AMM el 31 de juliol, ha hagut d’adquirir algun dels molts paquets que s’han ofert tot i que el segon concert que s’hi ‘annexava’ no l’interessés.

Comentaris

Trending