La Cursa de la Dona mobilitza 600 persones en la lluita contra el càncer de mama

Als participants a la marxa s'ha d'afegir la venda de samarretes entre aquells que no han corregut i l'objectiu és recaptar fons destinats al projecte d'assistent virtual Xemio

Comentaris

Els participants a punt de prendre la sortida.
Els participants a punt de prendre la sortida. BRU NOYA

La Cursa de la Dona contra el càncer de mama, ha mobilitzat 600 persones, entre els participants i aquells que han adquirit la samarreta tot i no córrer. Així ho ha explicat la presidenta de l'Associació de Dones d'Andorra (ADA), Mònica Codina abans de la sortida. 

La finalitat de l'activitat, que ha arribat a la seva onzena edició, és la de recaptar fons per a la investigació, amb dues excepcions: la de l'any passat amb l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i la d'enguany amb el projecte d'assistent virtual Xemio de la fundació iSYS. Codina ha explicat que "ens va agradar el seu projecte i vam saber que el SASS hi estava interessat per la prova pilot d'integrar dones amb càncer de mama al país".

Aquesta prova ja s'ha començat a fer a l'hospital Clínic de Barcelona, Els primers estudis han donat molts bons resultats. Reporta efectes secundaris amb molta informació, per exemple, sobre l'alimentació i les emocions.

La cursa ha comptat amb la presència del cap de Govern, ministres i els cònsols d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending