Crida als motoristes a concentrar-se en homenatge a l’empresari mort en les obres del Punt

La cita és per a dissabte a les 4 de la tarda, quan està prevista la missa funeral de comiat de Jordi Tuneu davant l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes

Jordi Tuneu damunt una moto.
Jordi Tuneu damunt una moto. ARXIU FAMILIAR

‘Motards’ del país i l’entorn familiar de Jordi Tuneu Valls, l’enginyer i empresari de sectors afins de la construcció mort aquest dijous arran d’un accident laboral en les obres de remodelació de l’antic Punt de Trobada, fan una crida a tots els motoristes del país que ho vulguin per tal que aquest dissabte, a les 4 de la tarda davant de l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes, hi acudeixin amb les seves motos en honor a Tuneu, gran amant dels vehicles de dues rodes.

De fet, l’empresari solia fer grans sortides amb moto, especialment amb una KTM. “Era la seva gran passió”, han assegurat els convocants de la concentració. Aquesta tarda a partir de les 4 de la tarda a les sales de vetlles comunals del Tanatori Nacional s’iniciarà la vetlla per l’empresari, a qui li va caure al damunt mortalment una planxa de formigó. Després serà incinerat i l’urna amb les seves cendres presidiran el funeral de dissabte.

Maquinària de l'empresa actual de Tuneu, Cut SLU.

Relacionat

La malastrugança d’un empresari

Tuneu anava amb diversos grups de motoristes. Amb un d’ells, i a mode de promotor, fa uns mesos l’empresari va animar companys seus a acudir al Pic Negre lauredià per tal de remuntar-hi la icònica Volkswagen T1 quan es va saber que se l’havia desmanegat i se l’havia fet caure del munt de rocs on durant anys i panys havia estat ubicada.

Comentaris (3)

Trending