Creuem Fronteres prepara una nova caravana solidària el mes d’octubre

No se n'ha pogut fer cap des de l'any 2019 i l'objectiu és enviar-hi tres camions amb material humanitari

Comentaris

La darrera caravana (2019) en el campament.
La darrera caravana (2019) en el campament. CREUEM FRONTERES

La tornada a la normalitat després de la pandèmia permet a l'associació Creuem Fronteres tornar a preparar una nova caravana solidària al Sàhara Occidental. La data, si no sorgeix cap problema, serà el mes d'octubre. No s'ha pogut fer cap des de l'any 2019. L'octubre és, per qüestions de temperatura, la millor temporada per fer el desplaçament. La idea és enviar-hi tres camions amb material humanitari.

Creuem Fronteres va organitzar aquest mes un concert benèfic al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany per finançar la pròxima caravana als camps de refugiats de Tindouf, a Algèria. Es van recaptar 1.200 euros i hi van participar cinc formacions del país. Creuem Fronteres és un projecte que sorgeix de  l'Associació d'amics solidaris amb el poble sahrauí (Adsaps) amb un doble objectiu, per una banda, crear caravanes solidàries que es desplacin des d'Andorra fins als camps de refugiats del Sàhara, i per una altra, donar visibilitat al Principat d'aquesta problemàtica.

Aquest projecte ha sorgit arran de la bona rebuda que va tenir la caravana solidària que va sortir d'Andorra l'abril del 2019 i que va permetre portar 4.000 quilos d'ajuda humanitària en sis vehicles als camps sahrauís. La iniciativa va sorgir quan es va suspendre el projecte 'Vacances en pau', durant el qual nens del poble sahrauí gaudien de dos mesos de vacances al Principat i tornaven carregats de material.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending