La Creu Roja rep un donatiu de 5.500 euros d'alumnes de l’Escola Andorrana

Els estudiants de quart d'ESO han volgut col·laborar amb els diners recaptats per al viatge de fi de curs i van entregar la mateixa quantitat a Càritas

Una ambulància de la Creu Roja.
Una ambulància de la Creu Roja. Altaveu

La Creu Roja Andorrana  ha rebut  una donació de cinc mil cinc-cents euros per part dels alumnes de quart d’ESO de l’Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma. Una nova mostra de solidaritat i compromís social dels joves d’aquest centre, que en un primer moment era destinada a finançar el seu viatge de fi de curs, cancel·lat a causa de l’epidèmia. 

Ja fa dos anys que, en col·laboració amb les escoles d’Encamp i d’Ordino, organitzen íntegrament la primera campanya de donació de sang de l’any en curs. Dues campanyes que han sigut un èxit i que tenen la continuïtat assegurada. Més enllà d’aquesta acció, una vegada més, la Creu Roja Andorrana ha pogut comprovar la forta implicació i la consciència social de tots els alumnes. Una donació important per a l’entitat que s’utilitzarà per ajudar les persones i famílies més necessitades del país, que han vist la seva situació agreujar-se per la Covid-19 i el tancament d’activitat de diverses empreses.

La Creu Roja Andorrana agraeix aquest gest solidari i generós, que és una mostra més de la immensa solidaritat dels alumnes, de les seves famílies i de tots els docents i membres del cos educatiu. Els alumnes van lliurar la setmana passada la mateixa quantitat (5.500 euros) a Càritas Andorrana.

 

Comentaris

Trending