La Covid i la guerra d’Ucraïna no frenen les donacions via SMS a entitats socials

La quarta edició ha recaptat 5.807 euros, i en la cinquena edició hi participaran set ONGs que han obtingut un número d’Andorra Telecom per finançar els seus projectes.

Les entitats que es beneficiaran dels SMS Socials.
Les entitats que es beneficiaran dels SMS Socials.

Andorra Telecom ha tancat la quarta edició dels SMS amb una recaptació de 5.807 euros entre les vuit entitats que hi participaven. Un tancament que ha donat la benvinguda a la cinquena amb set ens que a través dels missatges aspiren aconseguir el màxim de diners pels seus projectes.

Una porta es tanca -la de la quarta edició dels SMS Socials d'Andorra Telecom-, s'obre una finestra -la cinquena. Aquest matí, la parapública ha donat el tret de sortida a la nova edició d'aquesta iniciativa amb set entitats participants. De fet, la responsable de RSE de la companyia, Inés Martí, ha detallat que l'edició que avui s'ha tancat s'ha recaptat 5.807. Una xifra "més alta" que l'anterior i que denota que la situació actual, la Covid i el conflicte bèl·lic d'Ucraïna, no han afectat la solidaritat del poble andorrà.

Per aquesta cinquena, han estat set les propostes presentades i totes elles han rebut un número per rebre les donacions. Tres d’elles, Cooperand, Fundació Privada Tutelar i GosSOS, repeteixen experiència, mentre que Autea, Projecte Vida, Mans Unides i Creuem Fronteres s’uneixen a la iniciativa. Projectes de diferents índoles, però amb el denominador comú de voler ajudar.

Entre els nous projectes hi ha Creuem Fronteres, que vol organitzar una nova caravana solidària als campaments sahrauís centrada en els hospitals; Autea, amb el seu programa de suport a casa en els infants de 6 a 12 anys; o la conscienciació sobre les addiccions que impulsa Projecte Vida, entre altres.

Tots els projectes i els números de telèfon es poden consultar al web de telecomunicacions. El cost per cada missatge és d'1 euro.

Etiquetes

Comentaris

Trending