Les cotes altes tornen a rebre una bona enfarinada

La inestabilitat meteorològica, especialment a la meitat nord del país, serà una constant durant tot el dia, amb ruixats que poden ser d’aiguaneu als punts més alts del país

Evident emblanquinada a la zona de Solanelles.
Evident emblanquinada a la zona de Solanelles. L. P.

Les cotes altes, els punts més elevats de les estacions del país, com per exemple la zona de Solanelles (foto), s’han tornat a enfarinar producte dels febles episodis de neu o millor encara aiguaneu que s’han donat especialment durant la matinada. El gir meteorològic que hi va haver durant la matinada de dissabte mantindrà durant tot el dia certa inestabilitat.

Segons les previsions meteorològiques, sobretot a la meitat nord del país la pertorbació mantindrà nuvolositat i hi haurà ruixats de forma intermitent. S’espera que a la zona sud del país el cel estigui menys cobert, encara que això no garanteix que no hi pugui haver algun xàfec aïllat. La situació hauria de canviar lleugerament a partir d’aquest dimarts. El cel es mantindrà estable, amb domini del sol, tot i algun núvol al nord del país on, al vespre, no s´hi pot descartar alguna gotellada. Dimecres continuarem sota una massa d´aire mes freda i el vent de nord-oest que mantindran la presència de núvols, encara que sense esperar precipitacions.

Comentaris

Trending