Commoció al col·legi Janer i a Sant Julià per la mort sobtada d’una coneguda mestra

Teresa Calviño, de 38 anys, s’havia sotmès els darrers dies a una intervenció quirúrgica a Barcelona i haurien sorgit complicacions en el postoperatori

Una imatge del col·legi Janer.
Una imatge del col·legi Janer. ARXIU

Sant Julià i el col·legi Janer estan fortament commocionats per la mort sobtada de Teresa Calviño Vilanova, de 38 anys, mestra de primària de l’esmentat centre confessional i membre d’una coneguda família laurediana. Calviño s’hauria sotmès els darrers dies a Barcelona a una operació quirúrgica que a priori hauria anat bé però complicacions sorgides en el postoperatori haurien acabat tenint un fatal desenllaç.

Mare d’una nena de curta edat, Calviño era una persona molt apreciada tant a Sant Julià com al centre educatiu on treballava, integrat ara al ‘grup’ Sant Ermengol. Era mestra tutora de primer cicle de primària. Havia estudiat a l’Escola espanyola de Sant Julià i va fer la formació universitària a Vic. La seva defunció ha corprès a la parròquia laurediana i també al col·legi, on tot just s’havia acabat d’acabar un curs excepcional pel coronavirus.

Hores d’ara encara s’estarien fent els tràmits necessaris per traslladar la difunta des de Barcelona cap al Principat. La missa funeral es farà diumenge a les 4 de la tarda a l'església de Sant Julià i Sant Germà. Per exprés desig familar no hi haurà ni crida ni tanatori.. Calviño estava vinculada familiarment a una petita constructora laurediana i, especialment, a una coneguda merceria de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià que va ser molt activa durant el confinament en la confecció de mascaretes tèxtils.

Comentaris (6)

Trending