Els comerciants del Pas calculen que l’Hibernation ha tingut un impacte d’un milió d’euros

El festival ha exhaurit totes les entrades, unes 4.000, i tots els allotjaments han fet el ple durant el cap de setmana

Una de les actuacions de dissabte.
Una de les actuacions de dissabte. HIBERNATION

El Pas de la Casa ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la 5a edició del festival internacional de música electrònica Hibernation. Els comerciants calculen que ha tingut un impacte d'un milió d'euros a la vila encampadana amb tots els allotjaments plens. El càlcul es fa tenint en compte que els assistents han aprofitat per esquiar i han menjat i han consumit a la població.

Jean Jacques Carrié, de l'associació comercial Iniciativa Publicitària (Inpub), ha mostrat la seva satisfacció per l'afluència de visitants i pel fet que el Pas de la Casa hagi registrat un número tan alt de turistes. Pel que fa a l'ocupació hotelera, els caps de setmana del mes de març arriba, com a molt, a un 70% i aquest darrer ha estat del 100%. Comerciants i hotelers consideren que s'ha arribat aquest hivern a les xifres d'abans de la pandèmia, un fet propiciat també pels visitants de les zones més pròximes de França que aprofiten per fer benzina al Pas, tenint en compte l'augment de preu dels carburants al país gal.

Duana juxtaposada del Baladrà.

Relacionat

Degoteig de detencions al Baladrà de suposats subministradors de drogues sintètiques

La celebració del festival a l'aparcament del Bullidor no ha provocat aldarulls importants, malgrat que hi hagut alguns incidents lleus provocats pel consum d'alcohol.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending