Degoteig de detencions al Baladrà de suposats subministradors de drogues sintètiques

Set joves han estat arrestats les darreres hores quan entraven al Pas amb diverses quantitats d’estupefaents, especialment èxtasi, presumptament per afegir-se al festival de música electrònica que es fa aquest cap de setmana a la localitat

Duana juxtaposada del Baladrà.
Duana juxtaposada del Baladrà. ARXIU

Fins a set detencions ha fet la policia les darreres hores -totes la tarda-vespre de divendres- en relació amb la introducció de droga, especialment èxtasi, al Pas de la Casa. Suposadament, tots els detinguts, d’entre 18 i 32 anys, acudien a la localitat fronterera per participar, d’una manera o altra, en el festival de música electrònica que s’hi fa durant tot el cap de setmana. Dels dos primers arrestats no hi ha pràcticament dubte que anaven a fer ‘negoci’ com a subministradors de droga sintètica.

I és que segons les fonts policials consultades, als dos primers detinguts se’ls van comissar fins a 28 pastilles d’èxtasi. Totes les detencions es van dur a terme a partir de mitja tarda d’aquest divendres en diversos controls que es van realitzar a la zona fronterera del Baladrà, ja en territori andorrà. La policia, davant la celebració de l’’Hibernation’, ha incrementat la seva presència a la zona per evitar, justament, la introducció d’estupefaents i possibles altercats. L’ocupació al Pas aquests dies és molt alta i, en gran part, de persones que acudeixen al festival.

A banda dels dos primers detinguts, en controls posteriors es van enxampar després dues persones més i, en un altre vehicle, tres més. En aquests dos darrers casos la localització d’estupefaents va ser menor. Tant als uns com als altres se’ls va localitzar cocaïna, encara que en petites quantitats, i als tres darrers també algunes pastilles d’èxtasi. Cap dels detinguts són residents al Principat. Els cinc darrers podrien ser simples assistents al festival.

Una de les actuacions de dissabte.

Relacionat

Els comerciants del Pas calculen que l’Hibernation ha tingut un impacte d’un milió d’euros

Comentaris (7)

Trending