El Centre Històric demana l'ampliació de les terrasses i la rebaixa dels preus d'ocupació

L’Associació de Comerciants ha fet arribar la petició al comú d'Andorra la Vella

Dues dones brinden en una terrassa del Centre Històric.
Dues dones brinden en una terrassa del Centre Històric. Comú d'Andorra la Vella

L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella hem fet arribar una demanda al Comú d’Andorra la Vella per tal de permetre l’ampliació de les terrasses i la rebaixa dels preus d’ocupació. A més de renovar la web per donar més visibilitat als establiments associats, estan impulsant una campanya a les xarxes socials que ajudi a promoure el consum intern, una demanda que també trametran els propers dies al Govern amb la voluntat que s’incentivi el comerç local i de proximitat a nivell nacional.

En el tema de les terrasses es vols seguir l'exemple que ha posat en marxa el comú de Sant Julià de Lòria per permetre la seva ampliació que arriba al doble de la capacitat que hi havia abans de la pandènia.

L'associació reconeix, en un comunicat, que "aquests han estat uns mesos complicats dels que ens costarà recuperar-nos, tot i que entenem que – entre tots- serem capaços de revertir-ne els efectes negatius en el mínim temps possible". També volen apel·lar a la responsabilitat de tothom er tal d’evitar, que un relaxament de les precaucions provoqui un rebrot que ens obligui a tornar enrere, amb tot el que això suposa. "És per aquest motiu, que, ens permetem insistir en la necessitat que tots i cadascun de nosaltres siguem especialment curosos per evitar la transmissió del virus i complim escrupolosament amb les recomanacions sanitàries".

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending