Un centenar de ‘motards’ desafien la pluja en la sessió de cine i manillar

La pel·lícula ‘Easy Rider’ ha estat la triada per la jornada solidària amb la Creu Roja a l’aparcament de l’Andorra 2000

Motocicletes, Creu Roja i paraigües, tres ingredients de la sessió cinematogràfica.
Motocicletes, Creu Roja i paraigües, tres ingredients de la sessió cinematogràfica. Toni Solanelles

Un centenar d’amants de les motos citats per totes els col·lectius i associacions ‘motards’ del país -cent cinquanta segons els organitzadors- han desafiat les inclemències meteorològiques i han vist asseguts en els seients de les seves motos i recolzats en els seus manillars la mítica pel·lícula ‘Easy Rider’. Es tractava d’un acte solidari amb la Creu Roja i amb aquells que estan passant dificultats arran del coronavirus.

Malgrat la fina pluja que ha anat caient en molts trams de l’emissió del film que va ser estrenat el 1969 i que dirigit per Dennis Hopper protagonitzaven ell mateix juntament amb Peter Fonda i Jack Nicholson entre altres, els ‘motards’ han xalat de valent alhora que han recaptat uns dinerons -es recomanaven cinc euros per cap- per lliurar a la Creu Roja, que ha muntat un punt d’auxili en què servia cafès calents per aquells que en volguessin.

Vista 'aèria' de l'aparcament que ha acollit els motards.
Vista 'aèria' de l'aparcament que ha acollit els motards. | TONI SOLANELLES

Les motos s’han disposat guardant una notable distància entre elles en un dels aparcaments que el centre comercial Andorra 2000 té just davant del seu hipermercat, a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. Tot i que el dia meteorològicament parlant no era el millor, amb tot ja muntat els promotors de la jornada han decidit tirar endavant.

Concentració de motos davant del Prat Gran d'Escaldes impulsada per molts dels promotors del 'MotoCine'.

Relacionat

‘MotoCine’ solidari

 

Comentaris

Trending