‘MotoCine’ solidari

Diferents col·lectius ‘motards’ del país organitzen una sessió de cinema a l’aire lliure dijous que ve per recaptar diners per a la Creu Roja

Diuen que tenen fama de conflictius. D’insolidaris. D’anar per lliure. Siguin certes o no aquestes sensacions, volen capgirar la imatge que poden arribar oferir. Són els ‘motards’ del país. Aquells que estan constituïts formalment i inscrits davant l’administració com aquells grups que es troben de tant en tant per fer sortides i altres. Tots plegats munten la primera (al país, segur; arreu del món no ho tenen tan clar) sessió de ‘motocine’ de la història. I solidari.

Perquè uns no se sentin més que els altres ni els altres més que els uns, prefereixen no donar noms de les entitats que promouen l’acte -ja queda reflectit als cartells, remarquen- i volen centrar tots els seus esforços en passar una bona vetllada cinematogràfica alhora que contribuir a recaptar fons perquè la Creu Roja Andorrana pugui “ajudar a tota aquella gent que està passant per dificultats”. La sessió de cine damunt la moto serà el 25 de juny, dijous que ve, a l’aparcament del centre comercial Andorra 2000, a l’avinguda Tarragona.

PHOTO 2020 06 18 14 45 52
 

La sessió s’iniciarà a les 9 de la nit i l’aportació mínima per assistent que es demana és de cinc euros. S’hi pot anar en moto -el seient de la mateixa serà la butaca de l’improvisat cinema a l’aire lliure- o a peu (cal dur alguna cosa per on poder recolzar el cul). En cotxe de cap de les maneres, remarquen els organitzadors. I és que, remarquen, “viatjar en cotxe és com veure una pel·lícula; quan anem amb moto nosaltres som la pel·lícula”.

Els promotors de la vetllada estan d’allò més agraïts a tots els col·laboradors. Des de qui hi posa la pantalla a qui facilita l’espai. I el que guarden en estricte secret, almenys ara per ara, és la pel·lícula que s’oferirà. Diuen que l’important és la vetllada, la trobada encara que sigui amb la nova modalitat de distanciament social, i la finalitat solidària de l’acte. Vinga, va, sí: serà un film “mític ‘motero’”.

Etiquetes

Comentaris

Trending