Un canvi en el límit de velocitat provoca que un radar de l’avinguda d’Enclar multi a cabassos

Hi ha una allau de sancions pel pas de 60 a 50 quilòmetres per hora en un tram on també hi ha passos de vianants elevats, que funcionen com a reductors

Comentaris

El tram de l'avinguda d'Enclar amb el radar a l'esquerra.
El tram de l'avinguda d'Enclar amb el radar a l'esquerra. ALTAVEU

Un radar de l'avinguda d'Enclar està multant dojo. El motiu és la reducció de 50 km/h de la velocitat màxima permesa. Per limitar la velocitat també es van col·locar els controvertits passos de vianants elevats, que funcionen com a reductors.

L’actuació urbanística, realitzada sobre una llargada d’uns 700 metres en una de les portes d’entrada principals a la parròquia, completa pràcticament la renovació integral de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma iniciada el 2017. El radar ja estava col·locat abans de la remodelació i controlava la velocitat dels vehicles que circulaven en sentit sud i nord tot i que la seva ubicació estava al costat d'una benzinera.

L'allau de multes ha provocat les queixes de nombrosos conductors tot i que des de la policia sempre s'ha afirmat que amb els radars no hi ha una voluntat recaptatòria.  Els treballs a l'avinguda, en el tram comprès entre la rotonda de la Margineda -coneguda popularment com la del cacauet- i la del riu d’Enclar, ha comportat la transformació de l’esmentada via en un carrer més urbà que hauria de fomentar el passeig dels ciutadans.

Els passos de vianants també han estat objecte de nombroses crítiques.

Comentaris (13)

Trending