Campanya de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell per captar benefactors

Es difondran anuncis a Andorra Televisió protagonitzats per membres destacats i representatius del país

Imatge de la campanya de publicitat.
Imatge de la campanya de publicitat. Altaveu

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNMS) ha endegat la campanya de sensibilització 'Fes-te Amic de la Fundació' per captar benefactors compromesos amb els valors que guien la raó de ser de l'entitat. La campanya televisiva, que s’estrena aquest dijous consta de quatre espots que es podran veure a RTVA i ha comptat amb la participació de quatremembres destacats i representatius de la societat com són l'esquiador Irineu Esteve, el cuiner Carles Flinch, la llevadora Aurora Casadevall i l'agent del servei de circulació Joan Parra.
 

Amb el missatge de “Fes-te Amic de la Fundació”, l’entitat centra la seva atenció en la necessitat d'implicar els ciutadans i ciutadanes compromesos en la seva tasca diària per a la inclusió plena i millorar la qualitat de vida de les persones ateses. Fer-se Amic de la Fundació és compartir la visió d’una societat més justa i solidària.

La presidenta de la FPNSM, Maria Pilar Díez, anima la societat andorrana a formar part del projecte de la Fundació, que “no es podria dur a terme sense la implicació de professionals, col·laboradors i ara, també, dels Amics de la Fundació, que amb la seva aportació ens ajudaran a generar noves oportunitats per a les persones amb diferents capacitats”.

Aquesta campanya, que ha comptat amb el patrocini de Vall Banc i el suport de RTVA, s'ha centrat en vincular la ciutadania amb els principals valors de la Fundació com ara la professionalitat, el compromís, la dignitat, la inclusió, l'autodeterminació, la igualtat d'oportunitats, el respecte, l'ètica i l'honestedat.

Etiquetes

Comentaris

Trending