Campanya per ajudar econòmicament als damnificats dels Alps Marítims per les pluges torrencials

L’Associació andorrana dels Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre Nacional del Mèrit Francès ha obert un compte per centralitzar les donacions dels socis que desitgin sumar-se a aquesta causa

La regió de França afectada
La regió de França afectada

L’Associació andorrana dels Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre Nacional del Mèrit Francès ha obert un compte per centralitzar les donacions dels socis que vulguin col·laborar econòmicament amb els damnificats dels Alps Marítims per les pluges torrencials i inundacions que van tindre lloc el passat 2 d’octubre. La campanya restarà oberta per tothom i els interessats poden fer una transferència al compte de Morabanc AD62 0007 0019 0001 2180 9057 posant per concepte “Damnificats Alps Marítims”.

La iniciativa s’ha organitzat després que L’Associació Nacional dels membres de l’Ordre Nacional del Mèrit amb seu a París envies a les seccions franceses i internacionals una petició d’ajuda als afectats. La catàstrofe ha afectat especialment a Val Ròia i “l’arrière pays” de Niça (Bevera i Tinee). La totalitat de les donacions rebudes s’enviarà al compte que la seu nacional ha obert per aquesta causa.

Etiquetes

Comentaris

Trending