Un camp de pràctiques per esquiar tot l’any guanya l’Andorra Sports Startup Challenge

La iniciativa ha estat impulsada per Actua i Microsoft per identificar les solucions més disruptives i les últimes tecnologies

La proposta guanyadora d'Snow 51.
La proposta guanyadora d'Snow 51. ACTUA

 

Snow 51, un camp de pràctiques per esquiar tot l’any, ha estat la proposta guanyadora de l’Andorra Sports Startup Challenge impulsat per Actua i Microsoft, una iniciativa que pretén identificar les solucions més disruptives i les últimes tecnologies a tot el món que poden situar Andorra com a país capdavanter en innovació tecnològica a l’hivern i esports de muntanya i ciclisme. 

 

Com a resultat, 64 startups de 18 països diferents van presentar la seva candidatura a l’Andorra Sports Startup Challenge, un concurs dirigit a emprenedors que puguin contribuir amb la seva innovació tecnològica a millorar l’experiència de l’usuari i a desestacionalitzar l’oferta esportiva i turística d’Andorra.

Després d’un exhaustiu procés de cribratge, els experts de GSIC i Actua van fer una selecció de les 10 millors empreses emergents procedents de vuit països diferents (Suïssa, Argentina, Espanya, EUA, Regne Unit, França, Dinamarca i Xina) que ofereixen una àmplia gamma de solucions a diferents camps, amb un fort enfocament cap a les experiències digitals, els portables, l’anàlisi de dades, els serveis d’hostaleria, l’activació del patrocini i la infraestructura digital.

Aquestes startups van tenir l’oportunitat de presentar les seves solucions als líders més rellevants de la indústria durant un esdeveniment especial en línia que va tenir lloc el 27 de gener. Finalment el jurat, format per professionals destacats de tota la indústria esportiva mundial, va escollir un guanyador i dues mencions especials.

El projecte xinès Snow 51 és un centre d'entrenament-gimnàs professional, segur i durant tot l'any, per als amants de l'esquí urbà que vulguin aprendre, practicar, millorar i gaudir de l'esquí al seu barri amb famílies i amics. El seu sistema d'ensenyament de catifes-esquí permet progressar quatre vegades més ràpid que a la neu. L’educació sobre catifes-esquí, amb suport de gravació de vídeo, anàlisi de dades, exposició a les xarxes socials i tecnologia làser, permet una experiència d’aprenentatge fàcil i sense problemes, sent el catalitzador perfecte per als amants de l’hostaleria, el turisme esportiu i la muntanya.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending