La Caminada contra el Càncer exhaurirà les 1.500 samarretes posades a la venda

L'acte té lloc aquest diumenge amb sortida a la plaça del Poble d'Andorra la Vella i arribada a Escaldes-Engordany

Les samarretes de l'edició d'enguany.
Les samarretes de l'edició d'enguany. ALTAVEU

La Caminada contra el Càncer 2022 d'aquest diumenge 23 d'octubre, preveu exhaurir les 1.500 samarretes posades a la venda. 2022. A tancament de la jornada comercial de dijous s'n'havien venut 1.065.

Enguany se n'han produït 1.500,que és la xifra més alta en els nou anys d'història de la Caminada contra el Càncer (les 160 que van de 1.500 a 1.340 són les que es reserven per als serveis de circulació d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, la Creu Roja Andorrana, el voluntariat del Govern i els col·laboradors i la mateixa organització).

Els ressagats podran comprar les últimes samarretes a l'estand d'Assandca a la Fira d'Andorra la Vella durant tot el cap de setmana i, si en queden, diumenge mateix abans de la sortida de la Caminada a la Plaça del Poble, on hi haurà carpes d'informació, de venda de marxandatge d'Assandca i d'avituallament. Estaran situades davant de l'aparcament Vinyes.

Dissabte, en el prepartit amb el Cáceres, el Bàsquet Club MoraBanc Andorra farà una crida per animar la gent a participar a la Caminada l'endemà. La cita és a les 11 del matí de diumenge. Exceptuant la sortida i l'arribada, el recorregut és el de sempre. Fa uns 3,7 km i passa per carrers cèntrics d'Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. És una activitat apta per a tots els públics que té com a objectiu recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Aquest 2022 els participants seran rebuts per primer cop a l'arribada amb una tassa de brou, proporcionada per la marca Aneto. Aquest és el novè any consecutiu que se celebra l'esdeveniment (el 2020 es va fer de manera virtual). Cada any s'ha dissenyat una samarreta de color diferent, cosa que ha fet que esdevingués per a alguns objecte de col·leccionisme. Aquest cop s'ha escollit el groc fluorescent, perquè és un color lluminós i positiu, i perquè expressa, segons va dir a la roda de premsa el director de Màrqueting i Digitalització de Grup Pyrénées, Angel Alonso, "que volem elevarla veu" per fer sentir el compromís de la ciutadania amb aquesta causa.

Els organitzadors de la Caminada contra el Càncer 2022 (Assandca, Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère) recorden a la gent que té intenció de participar a l'acte que cal venir amb la samarreta, i recomanen dur roba d'abrigar si refresca i ulleres de sol i gorra si fa bo i, sobretot, ganes de compartir una estona fent pinya amb gent amb valors similars.

Comentaris

Trending