Caldea obrirà el 4 de juliol amb l'estrena de la llacuna sobre el Valira

Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants romandrà tancat tot l’estiu i Inúu funcionarà a principis d'agost

La laguna panoràmica de Caldea.
La laguna panoràmica de Caldea. CALDEA

Caldea obrirà les seves portes el pròxim 4 de juliol, després del tancament per la crisi sanitària del coronavirus. Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu a Andorra, l’spa termal tornarà a l’activitat incorporant un seguit de noves mesures de seguretat. En primer lloc, reobriran el Termolúdic i Orígens, els espais de majors dimensions, i aquesta reobertura parcial dels espais coincidirà també amb l’estrena de la nova llacuna panoràmica, de terra transparent, que sobrevola el riu Valira.

A principis del mes d’agost ho farà Inúu, l’espai només per a adults. Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants romandrà tancat tot l’estiu.  L’spa termal ha estat en contacte continu amb el ministeri de Salut, i amb el seu vistiplau, activarà una sèrie de mesures extraordinàries de prevenció per garantir al màxim possible la seguretat dels clients i dels empleats.

En aquest sentit, el director general de Caldea, Miguel Pedregal ha destacat que a partir de la conjuntura sanitària “hem revisat els nostres protocols d’higiene amb les autoritats sanitàries del país i ja eren extrems”. I ha afegit: “No obstant, hem reforçat encara més tots els procediments d’acord amb el context actual i segons les indicacions d’uns experts auditors en mesura d’higiene i seguretat amb l’objectiu de que els nostres clients gaudeixin d’experiència d’oci i de benestar amb la tranquil·litat de sempre”.

Pel que fa a l’equip humà, s’estan incorporant gradualment a les seves funcions habituals i, previsiblement, el mes d’agost, pràcticament totes les àrees de l’empresa estaran funcionant en plena normalitat. Per tots ells, s’ha creat una guia de recomanacions a seguir en el retorn a la feina després del tancament per la Covid-19 per garantir així la seva seguretat i la salut i es realitzaran formacions  i s’entregaran equips de protecció individual, periòdicament.

En relació a les mesures, totes les instal·lacions de l’spa seran higienitzades i desinfectades de forma extrema. Caldea sempre ha seguit els protocols més intensius per a la neteja dels seus espais però, davant d’aquesta situació i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, posarà tots els esforços per contenir la propagació del virus. En aquest tipus d’actuacions, Caldea compta amb la col·laboració d’Avança, una empresa especialitzada de neteja que actualment també ofereix els seus serveis a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. A banda, ha certificat que tots els protocols són amb la col·laboració de Preventcontrol, auditors d’higiene d’Andorra.

Comentaris (2)

Trending